Meer informatie voor

Retailers

Het allerbeste

Een kraampakket is onmisbaar voor elke vrouw die gaat bevallen, niet alleen bij een thuisbevalling, maar ook in het ziekenhuis of geboortehotel. Het bevat (medische) verbandmiddelen en verzorgingsproducten die gebruikt worden rondom de bevalling, geboorte en in de kraamtijd.

Een puur en natuurlijk bewust zwanger, geboorte & kraampakket bereikbaar maken voor zoveel mogelijk vrouwen, daar zetten wij ons graag voor in. Want elke vrouw verdient de allerbeste verzorging, zeker op zo’n kwetsbaar moment in haar leven en dat van haar kindje.

Moeder aarde

Wij stellen de Moeder Aarde bewust zwanger, geboorte & kraampakketten dan ook met de allergrootste zorg samen. We werken daarvoor samen met merken die, net als wij, ideologisch zijn ingesteld en een groter belang voorop hebben staan. Het beste onder de zon, voor mens én moeder aarde.

Het Moeder Aarde bewust zwanger, geboorte & kraampakket biedt een zeer compleet verzorgingspakket met daarin alle (medische) basis verbandmiddelen en benodigdheden voor de verzorging van moeder en kind rondom de geboorte, net zoals een regulier kraampakket.

Daarnaast bevat het Moeder Aarde bewust zwanger, geboorte & kraampakket nog veel meer onmisbare, essentiële verzorgingsbenodigdheden voor in de zwangerschap, rondom de geboorte en in de kraamperiode van 40 dagen.

En alles zo puur, natuurlijk, zuiver en vriendelijk mogelijk voor mens, dier en moeder aarde. Producten die het herstel ondersteunen en zacht zijn voor de nieuwe moeder en haar kindje.

Retail afname

Heb jij interesse om Moeder Aarde bewust zwanger, geboorte & kraampakketten te verkopen? Dat kan!

Als serviceproduct trek je met het Moeder Aarde bewust zwanger, geboorte & kraampakket een nieuwe doelgroep naar je toe, of breng je juist ons product onder de aandacht van jouw clientèle om zo een nog uitgebreider assortiment te kunnen bieden.

Voor de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden kun je het formulier hieronder invullen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op:

[ninja_form id=4]

Moeder Aarde is ontstaan vanuit ons hart. Om vrouwen te inspireren. Om nieuwe ouders en baby’s in zachtheid en liefde te verwelkomen. Om moeder aarde te koesteren.

Ambassadeur

Heb je een praktijk, vind je het prettig om met Moeder Aarde te werken en wil je onze puur & natuurlijk bewust zwanger, geboorte & kraampakketten graag onder de aandacht brengen bij je cliënten, maar heb je om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid tot groot afname? Dan kun je ook ambassadeur worden van Moeder Aarde.

meer informatie

Flyers

Je kunt ook onze groeikaartjes aanvragen om de liefde voor Moeder Aarde te verspreiden!

flyers aanvragen