Cadeaus toevoegen

De Moeder Aarde bewust zwanger, geboorte & kraampakketten worden verkocht in Nederland en België. Dit zijn vrouwen die zich graag bewust voorbereiden op en bezig zijn met de bevalling, geboorte en het ouderschap. Voor onze bewust natuurlijk kraampakketten zijn we telkens op zoek naar pure, eerlijke en natuurlijke producten en merken om mee samen te werken. 

Verwennen

We willen de nieuwe ouders en hun baby graag in de watten leggen. Een kind baren doe je tenslotte niet elke dag, dat is met recht een zeer bijzondere en unieke gebeurtenis. Wij vinden dat de verse ouders en hun baby best een beetje extra verwend mogen worden in deze prachtige periode. We stoppen dan ook met veel liefde graag wat extra cadeautjes in onze kraampakketten!

Mooie merken

Een cadeautje toevoegen aan ons bewust zwanger, geboorte & kraampakket betekent dat jouw mooie product of merk onder de aandacht wordt gebracht van onze gezamenlijke doelgroep: bewuste zwangeren en verse ouders, maar ook (bewuste) beroepsprofessionals, zoals vroedvrouwen en kraamverzorgenden, die met ons verzorgingspakket werken.

Naast dat je cadeautje via onze bewust zwanger, geboorte & kraampakketten wordt verspreid, zullen we ook aandacht aan jouw product en merk besteden op onze social media kanalen. Alles uiteraard inclusief tag en/of link, en ook #tags in overleg zijn mogelijk.

Kwaliteit

We zijn wel selectief om zo de kwaliteit van onze pakketten te kunnen blijven waarborgen. Er kunnen dan ook geen flyers of visitekaartjes worden toegevoegd, maar enkel producten of samples waar de zwangere vrouw of haar baby echt iets aan hebben rondom de bevalling en geboorte; voor haar verzorging, die van haar baby of om extra te verwennen.

Cadeau toevoegen aanvraag

Belangrijk vinden we vooral dat het product en merk puur, natuurlijk en eerlijk zijn. We vinden het ook tof om met startende of kleinere en ideologische bedrijven samen te werken. Cadeautjes toevoegen aan ons kraampakket is mogelijk vanaf 50 stuks.

[ninja_form id=7]

Moeder Aarde is ontstaan vanuit ons hart. Om vrouwen te inspireren. Om nieuwe ouders en baby’s in zachtheid en liefde te verwelkomen. Om moeder aarde te koesteren.

Ambassadeur

Heb je een praktijk, vind je het prettig om met Moeder Aarde te werken en wil je onze pure en natuurlijke bewust zwanger, geboorte & kraampakketten graag onder de aandacht brengen bij je cliënten? Dan kun je ook ambassadeur worden van Moeder Aarde.

Meer informatie