Ambassadeur worden

Moeder Aarde is ontstaan vanuit ons hart. Om vrouwen te inspireren. Om nieuwe ouders en baby’s in zachtheid en liefde te verwelkomen. Om moeder aarde te koesteren.

Ambassadeur

Vind je het prettig om met Moeder Aarde te werken en wil je onze bewust zwanger, geboorte & kraampakketten graag onder de aandacht brengen bij je cliënten? Dan kun je nu ambassadeur worden!

Let op: Op dit moment zijn er géén ambassadeursplekken beschikbaar! We zetten hier een bericht zodra ze weer beschikbaar zijn.

 

Je eigen unieke code

Als ambassadeur laat je nog meer mensen kennis maken met onze mooie, pure en natuurlijke bewust zwanger, geboorte & kraampakketten. Je krijgt daarvoor van ons je eigen unieke kortingscode die je mag uitdelen aan wie je wilt. Deze kortingscode geeft 10% korting op een aankoop in de Moeder Aarde webshop.

 

Flyers

Om de kortingscode handig door te kunnen geven, krijg je van ons ook een stapel groeikaartjes met daarop ruimte voor jouw code. Onze groeikaartjes zijn gemaakt van zaadjespapier. Met wat aarde en water groeien er klaprozen uit!

 

Hartje Mama magazine

Om het helemaal af te maken krijg je ook een prachtig hartje mama bewaarmagazine, voor in je praktijk- of cursusruimte bijvoorbeeld. Dat is het mooie magazine dat ook in onze kraampakketten zit, over natuurlijk zwanger zijn, baren en moederschap met je hart vanuit je hart.

 

Social media

Om je ambassadeurschap online onder de aandacht te kunnen brengen, krijg je van ons ook een digitaal mapje met foto’s en informatie.
Natuurlijk vinden wij het zelf ook leuk om onze ambassadeurs in het zonnetje te zetten via onze social media kanalen en op onze website!

Let op: Op dit moment zijn er géén ambassadeursplekken beschikbaar!

Zo word jij ambassadeur

Ja, ik word ambassadeur en ontvang graag:

  1. unieke kortingscode om door te geven aan mijn cliënten
  2. flyers met ruimte voor de code
  3. hartje mama magazine voor mijn praktijk- of cursusruimte
  4. digitaal mapje met foto’s en informatie
[ninja_form id=6]

Flyers

Je kunt ook los groeikaartjes aanvragen om de liefde voor Moeder Aarde te verspreiden!

Flyers aanvragen

Retail afname

Heb je interesse om het Moeder Aarde bewust zwanger, geboorte & kraampakketten te verkopen? Dat kan!

Meer informatie