Over ons

Hallo! Ik ben Moeder Aarde

Mijn naam is Jilke, ik ben moeder van 4 kinderen; een dochter (2013), een zoon (2016) en een tweeling (2019), samen met Christophe.

Expert en ervaringsdeskundige op het gebied van natuurlijk zwanger zijn, baren en moederschap. Naast de zorg voor onze kindjes ben ik ook (geboorte)fotograaf en geboorte-inspirator. Ik schrijf en fotografeer onder andere voor Kiind, hét tijdschrift over natuurlijk ouderschap en Oermoeders van Nu, een platform voor oermoeders in de moderne maatschappij. Ik maakte ook het Hartje Mama bewaarmagazine over natuurlijk zwanger zijn, baren en kraamtijd, met je hart vanuit je hart.

Moeder Aarde is ontstaan vanuit mijn hart. Een natuurlijke bron van kennis, informatie en inspiratie. Om nieuwe ouders en baby’s in alle puurheid en liefde te verwelkomen. Om moeder aarde te koesteren. Terug naar onze roots, weer in verbinding met moeder aarde.

Een moeder is de oorsprong en bron van leven voor haar kindje. Zij verdient het om zichzelf en haar baby te omringen met de beste natuurlijke lichamelijke én geestelijke verzorging, voor een zo zacht en gezond mogelijke start.

Met Moeder Aarde wil ik vooral vrouwen inspireren om in hun eigen kracht en pracht een autonome beval-ervaring en zachte geboorte voor zichzelf en hun kindje te creëren. Een baby baren doe je tenslotte niet elke dag, het is een levensveranderende gebeurtenis die jullie voor altijd met je meedragen.

Wees lief voor jezelf, je kindje en moeder aarde.

Hartegroet,

Jilke

zwaanopdemaan.nl
hartjemama.nl

Foto’s door Brechje Hoornstra, warmcuppatea.nl

Hallo!

Stuur een berichtje

Omring jezelf en je baby met natuurlijke zachtheid.

Bewust natuurlijk kraampakket