Over ons

Moeder Aarde

Moeder Aarde is ontstaan vanuit ons hart. Om vrouwen te inspireren. Om nieuwe ouders en baby’s in zachtheid en liefde te verwelkomen. Om moeder aarde te koesteren.

Met Moeder Aarde willen we vooral vrouwen inspireren om in hun eigen kracht en pracht een autonome bevallingservaring en zachte geboorte voor hun kindje te creëren.

levensbron

Een moeder is de oorsprong en bron van leven voor haar kindje. En een goede en liefst zo natuurlijk mogelijke verzorging is enorm belangrijk voor een zachte en gezonde start.

Elke vrouw verdient het om zichzelf en haar baby te omringen met de beste pure en natuurlijke lichamelijke en geestelijke verzorging. Alleen het allerbeste is goed genoeg! Een baby baren doe je tenslotte niet elke dag, wij vinden dat je jezelf echt wel extra mag verwennen rondom de geboorte. Een ervaring die jullie levens voor altijd zal verrijken!

Wees lief voor jezelf, je kindje en moeder aarde.

Hartegroet,

Sophie & Jilke

Sophie

Sophie Huisman

Mijn volledige vertrouwen die ik ineens voelde tegen het einde van mijn tweede zwangerschap, heeft ervoor gezorgd dat ik mijn dochter thuis, in alle rust, op de wereld heb gezet. Het besef dat mijn intuïtie te vertrouwen was, was nieuw voor mij. Wat een heerlijk gevoel! Vanaf dat moment ben ik alles wat ik kende opnieuw gaan bekijken.

De zorg voor de wereld om me heen, de natuur, het milieu zat er al vroeg in, maar had ik uit het oog verloren. Door mijn hernieuwde vertrouwen en leergierigheid hebben we in een hele korte tijd alle troep de deur uit gedaan en zijn voor ons lichaam gaan zorgen. Ik geloof dat als je goed voor je lichaam zorgt, terug naar de basis, je automatisch ook goed voor de aarde zorgt.

Wat een openbaring! Eindelijk onze oogkleppen af, zelf keuzes maken, afwijken van de gebaande paden. Ook spannend natuurlijk, maar nu, 5 jaar later, kunnen we het ons niet anders meer voorstellen. Dat we zo ons best doen om moeder aarde door te kunnen geven aan onze kinderen, geeft een goed gevoel.

Het idee om natuurlijke kraampakketten te verkopen, was daardoor ook een logische stap. Om vrouwen en hun baby’s te ondersteunen bij zo’n prachtige periode is geweldig! De informatie die ik zelf graag had gehad tijdens mijn zwangerschappen deel ik nu met alle liefde, zo’n belangrijk deel van het zorgen voor de wereld, voor onze kinderen!

Ik wens elke vrouw een mooie en zachte geboorte toe <3

Liefs,
Sophie

Samen met Jan zijn wij ouders van Casper (2010) & Amelie (2012)

Jilke

Jilke Pet

Al zo lang ik me kan herinneren is het voor mij een vanzelfsprekendheid om mijn intuïtie en mijn hart te volgen, met alle bewondering en liefde voor de natuur en onze menselijke natuur.

Toen ik zelf voor het eerst moeder werd, voelde het dan ook hartstikke logisch om mijn baby zo zacht en liefdevol mogelijk geboren te laten worden en te verwelkomen. Dus ik baarde op eigen kracht en inzicht in bad en zocht vooraf (online) mijn eigen kraambenodigheden bij elkaar. Niet alleen de verzorgingsproducten, maar ook mijn geboortetribe en de nodige (ervarings)kennis.

Na mijn tweede baby vond ik steeds meer gelijkgestemde moeders en ouders om van alles uit te wisselen rondom natuurlijk zwanger zijn, baren en kraamtijd.

Hieruit groeide al heel snel het idee om een natuurlijk kraampakket te gaan samenstellen. En na een prachtige periode waarin we dit met drie vrouwen hebben gedaan onder de naam Nalini, is het nu tijd voor Moeder Aarde.

Naast Moeder Aarde ben ik ook (geboorte)fotograaf en wandelende geboorte-encyclopedie. Andere vrouwen bijstaan en vast mogen leggen op zo’n enorm prachtig, krachtig oermoment is echt onbeschrijflijk mooi en helend.

Dat er maar veel ouders en baby’s zacht en liefdevol verwelkomt mogen worden!

liefs van Jilke

Samen met Christophe ouders van Nin (2013) & Jinne (2016), zwanger (mei 2019)

zwaanopdemaan.nl
hartjemama.nl

Hallo!

Stuur ons een berichtje

Omring jezelf en je baby met natuurlijke zachtheid.

Bewust natuurlijk kraampakket